Venkovní svítidla

Venkovní světla prodávaná pod značkou Polux jsou vyrobena z kvalitních materiálů a dostupná za velice nízké ceny. Svítidla jsou nabízena v několika provedeních - klasická venkovní svítidla, moderní venkovní světla a solární svítidla. Do této nabídky lze také zahrnout LED reflektory. Osvítit venkovní protory lze i kombinací nástěnných a závěsných světel, doplnit je můžeme i stojanovými venkovními lampami či kandelábry stejné série. Součástí nabídky jsou i svítidla vybavena pohybovými senzory a zamní pojezdová svítidla. Solární svítidla lze pořídit za opravdu vyjímečné ceny a je z čeho vybírat.

Použití: venkovní svítidla pro osvětlení zahrady, okolí domu, vchodu a technického zázemí do domu, nádvoří, chaty, parku.

Venkovní svítidla prodávaná pod značkou Polux jsou vyrobena z kvalitních materiálů a dostupná za velice příznivé ceny. Svítidla jsou nabízena v několika kategoriích - klasická venkovní svítidla, moderní venkovní svítidla a solární svítidla. Do této nabídky lze také zahrnout LED reflektory. Osvítit venkovní protory lze i kombinací nástěnných a závěsných světel, doplnit je můžeme i stojanovými venkovními lampami či kandelábry stejné série. Součástí nabídky jsou i svítidla vybavena pohybovými senzory a zamní pojezdová svítidla. Solární svítidla lze pořídit za opravdu vyjímečné ceny a je z čeho vybírat.

Použití: venkovní svítidla pro osvětlení zahrady, okolí domu, vchodu a technického zázemí do domu, nádvoří, chaty, parku.